-43%SALG
-26%SALG
198kr /m2
-26%SALG
198kr /m2
-29%SALG
-36%SALG
339kr /m2
-30%SALG
369kr /m2
-25%SALG
398kr /m2
-32%SALG
499kr /m2
-32%SALG
499kr /m2
-32%SALG
499kr /m2

Gulvteppe

Gulvmax skal være den  billigste leverandøren  på det norske markedet når det gjelder teppefliser, parkett og laminatgulv. Gulvmax har har alltid store partier teppefliser på lager. Store innkjøp rett fra fabrikk gir vesentlig lavere priser på teppeflis av god kvalitet.  Gulvmax sender teppeflis over hele Norge hver eneste dag. Rask levering med Norlines.

Teppefliser

Teppeflis er genialt å benytte på soverom, ungdomsrom, barnerom, kjellerstue etc. Teppeflis er lunere, støydempende og lyddempende.  Teppeflis er langt mer enkelt  og genialt enn vegg til vegg teppe! Bestill teppefliser hos oss idag.

Fordelene med å velge teppefliser er mange. En av dem er at de er så enkle å legge på egen hånd og å bytte ut senere. Teppefliser er også et meget godt alternativ til større eventer og messer, da de er utrolig lette både å legge og transportere. Hos oss finner du et bredt utvalg av teppefliser som kan passe inn i hjemmet såvel som på arbeidsplassen. Myke underlag på arbeidsplassen er beviselig avgjørende for gode ergonomiske arbeidsmetoder. Ved å dempe lydnivået på en arbeidsplass reduserer man stressnivået og øker konsenstrasjon, trivsel og produktivitet. Avhengig av ditt spesifikke formål, kan du velge mellom slitesterke syntetiske teppefliser hvis du trenger noe kraftig som tåler høyere fysisk påkjenning, og mange andre kvaliteteter. Våre teppefliser er enkle å holde ved like gjennom regelmessig støvsuging.